Servei Menjador

Des del setembre del 2013, l’AMPA gestiona el Servei de Menjador de l’Escola a través de la subcontractació del servei a TotOci & CapGir.

Descarregueu la informació i la normativa de funcionament general aquí.

Podeu descarregar-vos el formulari d’inscripció (aquí) i retornar-lo complimentat per e-mail a l’empresa (josepmaria@totoci.net) o bé dipositar-lo a la bústia de l’AMPA.
Telèfons d’interès aquíAl Servei del Menjador hi haurà una responsable de l’equip educatiumonitors-, Irene Santa, que atendrà a les families per telèfon (629325484, irene@totoci.net) per tal d’aclarir dubtes i/o consultes, informar o concertar una trobada presencial, si s’escau. Per a consultes en relació al servei de cuina, i la gestió administrativa cal contactar amb en CAPGIR (Xavier Gironès), al 972.099.075 / 636.259.406.INFORMACIÓ D’INTERÈS PER ALS USUARIS
Recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en relació a la programació de menús escolars (cliqueu aquí).

Per a més informació, podeu consultar la guia “L’alimentació saludable a l’etapa
escolar" i el document annex “Recomanacions per millorar la qualitat de les programacions de menús a l’escola”. També us recomanem consultar el document "Acompanyar els àpats dels infants. Consells per a menjadors escolars i per a les famílies".Programació de menús del mes
Clica sobre la imatge per engrandir o descarrega’l en pdf (aquí).
Guia complementària de sopars. L’objectiu d’aquesta guia és el de facilitar a les famílies una eina per a la planificació del sopar tenint en compte el menú escolar del migdia, tal com requereix la Llei 17/2011 de seguretat alimentària i nutrició.

Sopars recomanats del mes a sota de cada dinar de la programació de menús mensual 

Migdia actiu: 
Activitats de dinamització de l'esbarjo (a partir de l'octubre)